Próbowałem obczaić ten program, nie raz nie dwa. Trochę nad nim siedziałem ale na ścianach i bryłach w powietrzu się skończyło . Oczywiście pomysł jak najbardziej na miejscu, podniosło by to range serwera . Dajcie znać, a ja oczywiście z chęcią pomogę, ale tylko w projektach 2D (np.teksturach). 3D to już za dużo jak na mój mózg .
Fajne mapki i w ogóle ... Wytłumaczenie mapek jest podczas wczytywania mapy. ale jeżeli ktoś nie rozumie angielskiego to warto mapkę poznać. A nie ledwo mapa się wczyta odrazu komentarze ... "nie zmam" "głupia mapka nawet jej nie znam" i Vote LoaD NexT MaP... Trochę mnie to irytuje bo nowe mapki są fajne warto je poznać a nie odrazu ją przekreślać potem znowu się dojdzie do tej mapy i co będzie :s ? oczywiście to samo iż poprzednim razem nikt się nie zapoznał z mapką chociaż miał okazję. Tyle z mojej strony
Rozumiem angielski bardzo dobrze, ale czasami nie ma opisu w ogóle albo jak jest to mapka i tak mi się ląduje w 4 sek i ledwo co zacząć zdarzę. Nigdy nie głosuje na next map jak jest nowa, ale po prostu nie wiem gdzie biec czasami
Tak jest czasami . W moim przypadku cieżko jest rozpoznac mape zanim mi sie naladuje bo laduje mi sie max 3-4 sekundy wiec tez mam taki problem ja fresh ale po 2 czy 3 zagranych rundach zajarzam ocochodzi w niej i jest majonez
Ja w większości do teraz nie wiem o co chodzi a gram z tydzień , ale kiedyś może ogarnę takie lekkie wytłumaczenie z grubsza by się przydało mi się ładuje mapka po 3 sek. wiec za dużo przeczytać nie można .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum