Na razie TS3 testowy . Jeśli zostanie pozytywnie odebrany to przejdziemy . W końcu Adasia będzie można dobrze słyszeć , ma indywidualne dopasowanie głośności do użytkownika od taki bajerek jak wiele innych.
_________________ To nic że jestem zerem!!! Miliony składają się z samych zer
Powiem wam ze od tygodnia moze troszke dluzej siedze juz na TS3 i nie mam zastrzezen. Ciekawe opcje ma jak i ustawienia m.in Kerek powiedzial o glosnosci
a Tomek chciał pewnie rozwinąć że nasz adres ma na końcu 100. czyli 87.204.51.100 i niech was nie zmyli info Gametrackera bo jest przekierowanie z 212 na 100 i tam się wyświetla końcówka 212. tak czy inaczej wchodzimy na 87.204.51.100
a Tomek chciał pewnie rozwinąć że nasz adres ma na końcu 100. czyli 87.204.51.100 i niech was nie zmyli info Gametrackera bo jest przekierowanie z 212 na 100 i tam się wyświetla końcówka 212. tak czy inaczej wchodzimy na 87.204.51.100
niewiem jak dzala te przekierunkowanie ale jak mam 100 na koncu to pokazuje mi blad serwera a luguje sie na koncowce 212
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum